Bli frivillig

Ønsker du å hjelpe til på Alternativ Jul arrangementet?

Ønsker du å hjelpe til på Alternativ Jul arrangementet? Du vil ikke angre, det er en fantastisk følelse å vite at du har gjort julen bedre for andre mennesker!

Vi trenger frivillige som kan være med på hele julaften fra kl 13 til 17, og også noe hjelp til oppsett og pynting før julaften.

Vi trenger hjelp med mye, under er en liten, men ufullstendig, liste:

Matlaging, Servering, Tilsyn med barn, Sosialisering med gjestene, Rydding, osv…

Det er ikke slik at du blir satt til for eksempel å vaske og gjør det hele kvelden. Man bidrar der det trengs. Ingen spesielle kvalifikasjoner er nødvendig, det viktigste er at du hyggelig og ønsker å hjelpe til.

Vi trenger spesielt frivillige på selve julaften*, men også til oppsett dagen før. *Det har vist seg problematisk med frivillige som kun kan være noen timer, så frivillige må kunne være fra 13:00 til 17:00

Høres dette interessant ut så ikke nøl med å ta kontakt!

Ting vi må vite når du melder deg på som frivillig:

Navn, alder og telefonnummer Hvilken dag(er) kan du være med? Er du mobil eller trenger du transport? Spesielle kvalifikasjoner* eller ønsker av arbeidsoppgaver? *Kvalifikasjoner kan være alt fra kokk, flink med mennesker eller jobb med barn ++

Kjøring

En del av gjestene våre trenger hjelp med å komme seg til og fra arrangementet. Om du kan avse ca en time før og/eller etter arrangementet til å kjøre gjestene våre med bilen din setter vi veldig stor pris på det. Dette vil da være ca kl 13-14 og kl 17-18. Kontakt oss på mail med navn, telefonnummer/epostadresse, når du kan kjøre og hvor du kjører fra.

Kontakt oss om du har spørsmål eller ønsker å delta!

frivillig@alternativjulaskoy.no